Anti-malware SpyHunter

SpyHunter is een krachtige anti-malware en anti-spyware software die in real-time werkt. De software wordt geleverd met een certificaat van het certificatiesysteem West Coast Labs. SpyHunter is ontworpen voor de gemiddelde pc-gebruiker om hem te helpen en te beschermen tegen allerlei kwaadaardige bedreigingen. SpyHunter kan rootkits die gewoonlijk worden gebruikt om Trojaanse paarden, wormen, werkbalken en andere bedrieglijke anti-spyware programma, te installeren, detecteren en verwijderen. Deze rootkits maken gebruik van versleutelde bestanden zodat ze niet door de traditionele beveiligingssoftware worden gedetecteerd.

Gedetailleerde informatie over SpyHunter

De toepassing SpyHunter is automatisch geconfigureerd en is ontworpen om een maximale bescherming te bieden zonder enige tussenkomst van de gebruiker. Hij hoeft enkel de toepassing te installeren. De installatie duurt slechts enkele seconden en kan zelfs door onervaren gebruikers worden gedaan. Eenmaal geïnstalleerd biedt de toepassing.

Naam
Soort Anti-Malware
Ontwikelaar Enigma Software Group
Rechtsreeks download DOWNLOAD NUEn installeren Spyhunter Anti Malware Tool
Besturingssysteem Windows 10 / 8 / 7 / Vista/ XP
Licentieprijs $39.99
Gratis versie Geen

SpyHunter is compatibel met

De software is compatibel met de volgende besturingssystemen: Windows XP (32-bit)(SP2), Windows Vista (32-bit en 64-bit), Windows 7 (32-bit en 64-bit), Windows 8 (32-bit en 64-bit). SpyHunter maakt automatische updates van zijn antimalware database. Ze worden op de achtgrond geïnstalleerd en zo wordt de gebruiker niet gestoord.

De technologie van SpyHunter

SpyHunter maakt gebruik van een geavanceerde technologie zodanig dat het een stap vooruit is van alle malware bedreigingen die zich voortdurend ontwikkelen en veel nieuwe manieren vinden om zich van de antivirusprogramma’s te verbergen. Daarnaast biedt SpyHunter de mogelijkheid aan de gebruiker om deze bij te werken zodat de software volledig aan zijn behoeften voldoet.

Hoe werkt SpyHunter?

SpyHunter heeft een geïntegreerde geavanceerde technologie om rootkits op te sporen en om de gebruiker te waarschuwen als er rootskits worden gevonden. De software vraagt de toestemming van de gebruiker om de computer opnieuw op te starten zodat de rootkit verwijderd kan worden.

Het is noodzakelijk om je computer opnieuw op te starten om deze rootkits te verwijderen. Windows moet namelijk niet actief zijn tijdens dit proces. Als Windows actief is kunnen veel rootkits gebruik maken van de bestanden die Windows nodig heeft om te draaien en zo kunnen ze zichzelf reproduceren. Doordat SpyHunter een compact besturingssysteem heeft, kan het zonder Windows draaien en kan het op die manier de rootkit veilig verwijderen.

Mocht SpyHunter de rootkit niet automatisch kunnen verwijderen, dan komt de Spyware HelpDesk in actie. Spyware HelpDesk is een interactieve functie geïntegreerd in SpyHunter, waarmee de technici van SpyHunter je computer op afstand kunnen analyseren en je specifieke problemen oplossen. SpyHunter 100% garantie voor het opsporen en het verwijderen van alle soorten rootkits. Daarnaast heeft SpyHunter een gemiddelde prestatie tijdens het scanproces, maar het is relatief licht als hij inactief is – hij gebruikt slechts 250 MB van het RAM-geheugen. Houd rekening met het feit dat bij oudere computers dit wel een probleem kan zijn.

Geavanceerde voorkeuren

SpyHunter heeft veel instellingen die de gebruiker afhankelijk van zijn behoeften kan instellen. Voor de beginners hebben de ontwikkelaars de software-instellingen in enkele categorieën ingedeeld:

spy-hunter-settings-sensorstechforum

De basisinstellingen stellen de gebruiker in staat om tussen de verschillende functies te kiezen. De meeste instellingen hebben te maken met bepaalde automatische handelingen bij het opstarten van de computer, bijv. het “cleanen” van de registers en het automatisch blokkeren van onbekende software. Wat ook erg handig is voor de gebruiker, is dat de software de computer controleert op zogenaamde abnormale bestanden – gegevens die niet als malware zijn geïdentificeerd, maar die een abnormaal gedrag vertonen dat niet behoort tot geen enkele software op de computer:
spy-hunter-general-configuration

Configuratie van de netwerkveiligheid
Deze instelling voorkomt de malware je internetverkeer stopt of wijzigt. Dit is een zeer handige instelling die ook een rechtstreekse bescherming ondersteunt in webbrowsers zoals Internet Explorer.
spy-hunter-network-sentry-settings

DNS Instellingen

Sommige malwares kunnen hun neus in het verkeer van de gebruiker steken door het DNS-adres te wijzigen. SpyHunter biedt een geavanceerde DNS-bescherming die niet alleen de toegang tot de instellingen blokkeert, maar ook de mogelijkheid geeft om een betrouwbare DNS-provider te kiezen.

dns-settings-spy-hunter-sensorstechforum

Wat we leuk vinden

Alles wat we echt leuk aan deze software vinden op een rijtje:

 • Intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface.
 • Geavanceerde systeemscan – systeemscan van bestanden en registers. Nadat de scan is voltooid, krijgt de gebruiker een lijst van potentieel malware. SpyHunter biedt bescherming van de meest gebruikte browsers, zoals Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome.
 • Spyware HelpDesk – deze functie biedt een gepersonaliseerde oplossing indien nodig. Deze bijkomende ondersteuning van ons support team dat je computer op afstand zal analyseren en de nodige instructies voor het verwijderen van de malware zal geven.
 • Malware bescherming – SpyHunter zorgt voor proactieve bescherming van je computer dankzij zijn functie System Guards. Dit gebeurt telkens als er een nieuw proces wordt gestart. Op dit moment worden de nieuwe bestanden door SpyHunter geautoriseerd, uitgevoerd of geblokkeerd.
 • Beveiliging van de homepagina – de meeste malware programma’s wijzigen de browserinstellingen en de homepagina van de browser. Om dit te voorkomen, moet de gebruiker de functie “Beveiliging van de homepagina” inschakelen.
 • Rootkit detectie – dit is de krachtigste en de belangrijke functie van deze toepassing die niet beschikbaar is bij de meeste antimalware-tools. SpyHunter is zodanig ontworpen dat het zelfs de diep verborgen rootkits kan opsporen en verwijderen.
 • Geïntegreerd SpyHunter Compact OS.
 • Met de optie “Rollback” kunnen gebruikers hun bestanden en instellingen in hun oorspronkelijke staat herstellen.
 • De gebruiker kan bepaalde programma’s uitsluiten zodat ze niet door SpyHunter worden gescand.
 • Regelmatige definitie-updates om de beste bescherming tegen de nieuwste malware bedreigingen te waarborgen.
 • Gratis technische ondersteuning online of per telefoon.

Wat ontbreekt er

Het was niet gemakkelijk om zwakke punten van dit programma te vinden. Toch hebben we een aantal suggesties:

 • Iets lichter wat de systeembronnen betreft.
 • Snellere updates en scanprocessen

Conclusie

We gebruiken dagelijks internet dat vol zit met schadelijke downloads. Daarom is het van cruciaal belang om een anti-malware te hebben. SpyHunter is een gemakkelijk te gebruiken en een uitgebreide toepassing met een aangename interface die alle ransomware, rootkits, browser hijackers en valse antivirus programma’s kan verwijderen.

Share on Facebook Share
Loading...
Share on Twitter Tweet
Loading...
Share on Google Plus Share
Loading...
Share on Linkedin Share
Loading...
Share on Digg Share
Share on Reddit Share
Loading...
Share on Stumbleupon Share
Loading...
Please wait...

Subscribe to our newsletter

Want to be notified when our article is published? Enter your email address and name below to be the first to know.