UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus” Handmatig verwijderen

uw-compute-is-geblokkeerd-virus

UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD, is een boodschap die doormiddel van technische ondersteuning de oplichting aanstuurt. Deze oplichterij kan op een hoop verschillende manieren op uw PC verschijnen. De ergste vorm is via het Paard van Troje (Trojan Horse). Het merendeel van de oplichtingspraktijken geschied via het verspreiden door diverse sites die u van uw browser kunnen blokkeren tot een bepaald punt zodat u niet meer kunt communiceren met de browser. Een aantal van deze browsers zijn zelfs nog ingewikkelde en integreren zich in uw systeem op een hoog niveau. Ze locken je desktopscherm (hoofdscherm) en nemen controle over uw computer. Hetgeen gebeurd met de afkoopsom software. Gelukkig kan deze oplichterij de bestanden niet versleutelen. Bij elke oplichtingspoging worden er 1 of meerdere telefoonnummers gebruikt. U zult dit artikel aandachtig moeten lezen om erachter te komen hoe u diverse vormen van oplichterij kunt verwijderen.

Overzicht bedreiging

Naam

UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus”

Type Technisch ondersteunde scam
Korte omschrijving Een Technisch ondersteunde scam zal melden dat uw computer is geblokkeerd en zal dat in enkele gevallen ook daadwerkelijk doen. Het doel is om u bang te maken of op een of andere manier dwingen een opgegeven telefoonnummer te bellen.
Symptomen De melding “Uw computer is geblokkeerd” zal verschijnen al seen popup, notificatie, error, of als een heel pakket uw browser of PC scherm blokkeren. Er zal een telefoonnummer toegewezen worden doormiddel van een leugen die vermeld dat u een virus heeft.
Distributie methode Freeware Installateurs, verdachte sites, omleidingen, Paard van Troje
Opsporingstool Controleert u of uw systeem geïnfecteerd is met UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus”

Downloaden

Malware Remover

UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD – Verspreiding

Deze technisch ondersteunde scam heeft vele variaties. Dat is de reden de melding UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD kan worden weergegeven op uw computer. Dit wordt mogelijk gemaakt door verschillende spreid methoden. Een veel voorkomende manier waarop het verschijnt is wanneer u surft op het web. Wanneer u websites die verdacht en van onbekende oorsprong zijn bezoekt, kunnen ze de zwendel via koppelingen of advertenties verspreiden. In het ergste geval wordt u het volgende getoond. UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD. U heeft dan de Trojan horse present in uw systeem. Het heeft zich geinstalleerd op uw systeem en verspreid zich zoals hierboven beschreven.

UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD – Details

UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD is een melding die weergegeven kan worden doormiddel van een technisch ondersteunde scam (oplichterij). Het bericht kan worden weergegeven op verschillende manieren. Doormiddel van een pagina, notificatie, een error, of een melding via een popup. Een telefoonnummer wordt altijd toegewezen. Dit nummer is zogenaamd gekoppeld aan technical support van Microsoft of een ander bedrijf met een goede reputatie uit de veiligheidsbranche. Een hoop van deze gerelateerde zogenaamde technische support scamwebsite’s zijn zowat identiek als de officiele Microsoft website. U kunt onderstaand een voorbeeld zien doormiddel van een screenshot, hoe een onechte website van Microsoft eruitziet:

stf-your-computer-has-been-blocked-virus-scam-fake-tech-support-pcvirusalerts-net

UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD – Verwijder

Om de UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus” te verwijderen, is het raadzaam de instructies hierna te volgen. Ze zijn voor maximale effectiviteit ontwikkeld. Als u geen ervaring heeft met het handmatige verwijderen van malware, adviseren wij u om een geavanceerde anti-malware software te gebruiken om UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus” automatisch te verwijderen.

Hoe UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus” van je computer verwijderen? (handmatig)

Aandacht! Belangrijke mededeling m.b.t. UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus” : de handmatige verwijdering van Cerber vereist het aanbrengen van wijzigingen in de systeembestanden en registers. Dit kan dus schade aan je PC veroorzaken. Beschik je niet over de vereiste kennis? Geen probleem, je kunt dit doen door een malware remover te gebruiken.

1.Hoe UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus” verwijderen.
2. UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus” uit je browser verwijderen

Corrigeer de waarden in het systeemregister die door UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus” zijn gecreëerd.

1. UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus” met Anti-Malware SpyHunter verwijderen
Optioneel: Gebruiken van alternatieve anti-malware software

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Share on Facebook Share
Loading...
Share on Twitter Tweet
Loading...
Share on Google Plus Share
Loading...
Share on Linkedin Share
Loading...
Share on Digg Share
Share on Reddit Share
Loading...
Share on Stumbleupon Share
Loading...
Please wait...

Subscribe to our newsletter

Want to be notified when our article is published? Enter your email address and name below to be the first to know.