Verwijder de Ransom32 Ransomware

Dit is de eerste ransomware die volledig is geschreven in JavaScript. Het heet Ransom32 zoals te zien is in zijn losgeldnota. Ransom32 versleutelt bestanden met een sterke militaire graad van versleuteling. Het losgeld nota zegt dat u slechts één week heeft om het losgeld te betalen, voordat de decryptie sleutel is vernietigd.

Overzicht bedreiging

Naam

Ransom32

Type Ransomware, Cryptovirus
Korte omschrijving De ransomware versleutelt bestanden met veel verschillende uitbreidingen en vraagt om geld om ze te decoderen.
Symptomen Bestanden zijn opgesloten en onbruikbaar geworden. Een losgeld bericht verschijnt.
Distributie methode Spam e-mails, e-mailbijlagen, Verdachte sites.
Opsporingstool Controleert u of uw systeem geïnfecteerd is met Ransom32

Downloaden

Malware Remover

Ransom32 Ransomware – Distributie Technieken

De meest voorkomende manieren van verspreiding is door middel van kwaadaardige e-mailbijlagen en spam e-mails. U kunt een e-mail krijgen met de malware-bestand als bijlage. Als u de bijlage opent, wordt de ransomware geïnstalleerd. Momenteel is het bestand naar verluidt een 22 MB zelfuitpakkende WinRAR archief, die vrij groot is, vergeleken met andere typen ransomware.

Ransom32 Ransomware – Technische Informatie

Ransom32 is geclassificeerd als ransomware. Maar onderscheidt zich van andere soorten ransomware omdat het volledig in JavaScript is geschreven.

De ransomware gebruikt NW.js, dat is een platform, waar je apps die compatibel zijn met Linux, Mac OS X en Windows zijn kan schrijven. Aldus kunnen specifieke scripts worden verpakt in Chromium en automatisch worden uitgevoerd.

Wanneer het virus wordt uitgevoerd, zal het zijn bestanden kopiëren naar een map die meestal wordt gemaakt door Google Chrome. De gekopieerde bestanden zijn zeer vergelijkbaar met die van Google Chrome en die worden gebruikt in de Chromium project, hoewel deze bestanden kwaadaardige scripts bevatten.

Ransom32 staat bekend om naar bestanden te zoeken en te versleutelenmet deze extensies:

→.jpg, .jpeg, .raw, .tif, .gif, .png, .bmp, .3dm, .max, .accdb, .db, .dbf, .mdb, .pdb, .sql, .sav, .spv, .grle, .mlx, .sv5, .game, .slot, .dwg, .dxf, .c, .cpp, .cs, .h, .php, .asp, .rb, .java, .jar, .class, .aaf, .aep, .aepx, .plb, .prel, .prproj, .aet, .ppj, .psd, .indd, .indl, .indt, .indb, .inx, .idml, .pmd, .xqx, .xqx, .ai, .eps, .ps, .svg, .swf, .fla, .as3, .as, .txt, .doc, .dot, .docx, .docm, .dotx, .dotm, .docb, .rtf, .wpd, .wps, .msg, .pdf, .xls, .xlt, .xlm, .xlsx, .xlsm, .xltx, .xltm, .xlsb, .xla, .xlam, .xll, .xlw, .ppt, .pot, .pps, .pptx, .pptm, .potx, .potm, .ppam, .ppsx, .ppsm, .sldx, .sldm, .wav, .mp3, .aif, .iff, .m3u, .m4u, .mid, .mpa, .wma, .ra, .avi, .mov, .mp4, .3gp, .mpeg, .3g2, .asf, .asx, .flv, .mpg, .wmv, .vob, .m3u8, .csv, .efx, .sdf, .vcf, .xml, .ses, .dat

Het Verwijderen van Ransom32 Ransomware

Om de Ransom32 te verwijderen, is het raadzaam de instructies hierna te volgen. Ze zijn voor maximale effectiviteit ontwikkeld. Als u geen ervaring heeft met het handmatige verwijderen van malware, adviseren wij u om een geavanceerde anti-malware software te gebruiken om Ransom32 automatisch te verwijderen.

Hoe Ransom32 van je computer verwijderen? (handmatig)

Aandacht! Belangrijke mededeling m.b.t. Ransom32: de handmatige verwijdering van Ransom32 vereist het aanbrengen van wijzigingen in de systeembestanden en registers. Dit kan dus schade aan je PC veroorzaken. Beschik je niet over de vereiste kennis? Geen probleem, je kunt dit doen door een malware remover te gebruiken.

1. Computer in veilige modus opstarten om Ransom32 te isoleren en te verwijderen.
2. Reparatie registry entries aangemaakt door Ransom32 op uw pc.

Automatisch verwijderen Ransom32 door het downloaden van een geavanceerde anti-malware programma.

1. Ransom32 met Anti-Malware SpyHunter verwijderen
2. Ransom32 gecodeerde bestanden herstellen
Optioneel: Gebruiken van alternatieve anti-malware software

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Share on Facebook Share
Loading...
Share on Twitter Tweet
Loading...
Share on Google Plus Share
Loading...
Share on Linkedin Share
Loading...
Share on Digg Share
Share on Reddit Share
Loading...
Share on Stumbleupon Share
Loading...
Please wait...

Subscribe to our newsletter

Want to be notified when our article is published? Enter your email address and name below to be the first to know.