Verwijder de Sage 2.0 Ransomware

Een tweede versie van de Sage ransomware is opgedoken, na dat de eerste versie in december werd gespot. Dit virus is beschreven als een geëvolueerde versie van de CryLocker ransomware. The Sage 2.0 ransomware virus verspreidt zich via kwaadaardige spam campagnes en via verschillende soorten bestanden, hij maakt zware modificaties op de geïnfecteerde systeem, zoals daarbij de encryptie van belangrijke bestanden met de AES-encryptie-algoritme. De Sage ransomware virus wil dat de gebruiker een grote som van 2.2 BTC of ongeveer 2000 dollars betaald. Als u besmet bent met de Sage ransomware, raden wij u aan de volgende artikel te lezen om meer informatie over de Sage ransomware te verkrijgen, hoe u deze kan verwijderen en proberen de bestanden te decoderen.

Overzicht bedreiging

Naam

Sage 2.0

Type Ransomware, Cryptovirus
Korte omschrijving The Sage ransomware versleutelt uw gegevens en geeft vervolgens een losgeld bericht met instructies voor de betaling.
Symptomen Sage ransomware versleutelt bestanden en voegt de .sage bestandsextensie. Een losgeld nota wordt neergezet op het bureaublad met de volgende inhoud.
Distributie methode Spam e-mails, e-mailbijlagen, kwaadaardige .xls-bestanden, htm bestanden, JS-bestanden, ZIP-archieven.
Opsporingstool Controleert u of uw systeem geïnfecteerd is met Sage 2.0

Downloaden

Malware Remover

Sage 2.0 Ransomware – Infectieproces

Voor een succesvolle verspreiding van de Sage ransomware, maakt het virus gebruik van een combinatie van twee kwaadaardige spam technieken – gespamde JavaScript-bestand die het virus downloadt en het virus installeert en een Word-document met kwaadaardige macro’s. De bestanden bevatten meestal volledig willekeurig gegenereerde namen en ze worden gearchiveerd in een zip-bestand.

Sage 2.0 Ransomware – Meer informatie

Het virus versleutelt bestanden met de extensie .sage aan alle gecodeerde bestanden, net als bij de vorige versie. Met de hulp van een aantal commando’s en pre-geconfigureerde codes, is Sage in staat om video’s, muziek, foto’s, audio en anderen bestanden, volledig onbereikbaar te maken.

Daarna wordt de volgende losgeld bericht ingesteld als achtergrond:

Dan zal de volgende webpagina worden geladen met verdere instructies voor de betaling:

Betaal geen losgeld onder geen omstandigheden.

Het Verwijderen van Sage 2.0 Ransomware

Om de Sage 2.0 te verwijderen, is het raadzaam de instructies hierna te volgen. Ze zijn voor maximale effectiviteit ontwikkeld. Als u geen ervaring heeft met het handmatige verwijderen van malware, adviseren wij u om een geavanceerde anti-malware software te gebruiken om Sage 2.0 automatisch te verwijderen.

Hoe Sage 2.0 van je computer verwijderen? (handmatig)

Aandacht! Belangrijke mededeling m.b.t. Sage 2.0: de handmatige verwijdering van Sage 2.0 vereist het aanbrengen van wijzigingen in de systeembestanden en registers. Dit kan dus schade aan je PC veroorzaken. Beschik je niet over de vereiste kennis? Geen probleem, je kunt dit doen door een malware remover te gebruiken.

1. Computer in veilige modus opstarten om Sage 2.0 te isoleren en te verwijderen.
2. Reparatie registry entries aangemaakt door Sage 2.0 op uw pc.

Automatisch verwijderen Sage 2.0 door het downloaden van een geavanceerde anti-malware programma.

1. Sage 2.0 met Anti-Malware SpyHunter verwijderen
2. Sage 2.0 gecodeerde bestanden herstellen
Optioneel: Gebruiken van alternatieve anti-malware software

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Share on Facebook Share
Loading...
Share on Twitter Tweet
Loading...
Share on Google Plus Share
Loading...
Share on Linkedin Share
Loading...
Share on Digg Share
Share on Reddit Share
Loading...
Share on Stumbleupon Share
Loading...
Please wait...

Subscribe to our newsletter

Want to be notified when our article is published? Enter your email address and name below to be the first to know.