UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus” Handmatig verwijderen

uw-compute-is-geblokkeerd-virus

UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD, is een boodschap die doormiddel van technische ondersteuning de oplichting aanstuurt. Deze oplichterij kan op een hoop verschillende manieren op uw PC verschijnen. De ergste vorm is via het Paard van Troje (Trojan Horse). Het merendeel van de oplichtingspraktijken geschied via het verspreiden door diverse sites die u van uw browser kunnen blokkeren tot een bepaald punt zodat u niet meer kunt communiceren met de browser. Een aantal van deze browsers zijn zelfs nog ingewikkelde en integreren zich in uw systeem op een hoog niveau. Ze locken je desktopscherm (hoofdscherm) en nemen controle over uw computer. Hetgeen gebeurd met de afkoopsom software. Gelukkig kan deze oplichterij de bestanden niet versleutelen. Bij elke oplichtingspoging worden er 1 of meerdere telefoonnummers gebruikt. U zult dit artikel aandachtig moeten lezen om erachter te komen hoe u diverse vormen van oplichterij kunt verwijderen.

Overzicht bedreiging

Naam

UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus”

Type Technisch ondersteunde scam
Korte omschrijving Een Technisch ondersteunde scam zal melden dat uw computer is geblokkeerd en zal dat in enkele gevallen ook daadwerkelijk doen. Het doel is om u bang te maken of op een of andere manier dwingen een opgegeven telefoonnummer te bellen.
Symptomen De melding “Uw computer is geblokkeerd” zal verschijnen al seen popup, notificatie, error, of als een heel pakket uw browser of PC scherm blokkeren. Er zal een telefoonnummer toegewezen worden doormiddel van een leugen die vermeld dat u een virus heeft.
Distributie methode Freeware Installateurs, verdachte sites, omleidingen, Paard van Troje
Opsporingstool Controleert u of uw systeem geïnfecteerd is met UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus”

Downloaden

Malware Remover

UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD – Verspreiding

Deze technisch ondersteunde scam heeft vele variaties. Dat is de reden de melding UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD kan worden weergegeven op uw computer. Dit wordt mogelijk gemaakt door verschillende spreid methoden. Een veel voorkomende manier waarop het verschijnt is wanneer u surft op het web. Wanneer u websites die verdacht en van onbekende oorsprong zijn bezoekt, kunnen ze de zwendel via koppelingen of advertenties verspreiden. In het ergste geval wordt u het volgende getoond. UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD. U heeft dan de Trojan horse present in uw systeem. Het heeft zich geinstalleerd op uw systeem en verspreid zich zoals hierboven beschreven.

UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD – Details

UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD is een melding die weergegeven kan worden doormiddel van een technisch ondersteunde scam (oplichterij). Het bericht kan worden weergegeven op verschillende manieren. Doormiddel van een pagina, notificatie, een error, of een melding via een popup. Een telefoonnummer wordt altijd toegewezen. Dit nummer is zogenaamd gekoppeld aan technical support van Microsoft of een ander bedrijf met een goede reputatie uit de veiligheidsbranche. Een hoop van deze gerelateerde zogenaamde technische support scamwebsite’s zijn zowat identiek als de officiele Microsoft website. U kunt onderstaand een voorbeeld zien doormiddel van een screenshot, hoe een onechte website van Microsoft eruitziet:

stf-your-computer-has-been-blocked-virus-scam-fake-tech-support-pcvirusalerts-net

UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD – Verwijder

Om de UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus” te verwijderen, is het raadzaam de instructies hierna te volgen. Ze zijn voor maximale effectiviteit ontwikkeld. Als u geen ervaring heeft met het handmatige verwijderen van malware, adviseren wij u om een geavanceerde anti-malware software te gebruiken om UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus” automatisch te verwijderen.

Hoe UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus” van je computer verwijderen? (handmatig)

Aandacht! Belangrijke mededeling m.b.t. UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus” : de handmatige verwijdering van Cerber vereist het aanbrengen van wijzigingen in de systeembestanden en registers. Dit kan dus schade aan je PC veroorzaken. Beschik je niet over de vereiste kennis? Geen probleem, je kunt dit doen door een malware remover te gebruiken.

1.Hoe UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus” verwijderen.

Hoe UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus”

Stap 1: UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus” verwijderen.

Dit is een gemakkelijke methode om dit programma te verwijderen. Deze methode is van toepassing op zowel Windows 8 als Windows 7, Vista en XP. De map van het programma gewoon in de prullenbak gooien is zeker geen oplossing. Zo ga je niet alle bestanden verwijderen en dit kan leiden tot slechte werking van je computer, onjuiste links naar je bestanden en andere onaangename verrassingen. De juiste manier om dit te doen is het programma van je computer verwijderen. Hieronder lees je hoe je dit moet doen:

 • Klik op “Windows” en “R”. Je ziet het venster onderdaan verschijnen (fig. 1):
 • uninstall-virus-fig1

 • Typ “ appwiz.cpl ” gevolgd door “Enter”.
 • uninstall-virus-fig2

 • Je ziet een scherm met alle geïnstalleerde programma’s. Kies het programma dat je wilt verwijderen en klik “Uninstall” (fig.3).
 • uninstall-virus-fig3

  Volg de onderstaande instructies om UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus” te verwijderen.

  2. UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus” uit je browser verwijderen

  UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus” uit je browser verwijderen.

  Alexa werkbalk uit Mozilla Firefox verwijderenAlexa werkbalk uit Google Chrome verwijderen Alexa werkbalk uit Internet Explorer verwijderen
  Alexa werkbalk uit Safari verwijderen
  Corrigeer de waarden in het systeemregister die door UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus” zijn gecreëerd.
  Start Mozilla Firefox op, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek).

  uninstall-fig4

  Selecteer Add-ons

  uninstall-fig5

  Selecteer hier UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus” Klik op “Remove” om deze waarden te verwijderen.

  uninstall-fig6

  Nadat je UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus” hebt verwijderd, sluit Mozilla Firefox en start daarna de browser opnieuw op.

  Start Google Chrome op en klik op het menu icoon (rechter bovenhoek)

  uninstall-fig7

 • Selecteer Toolsen daarna Extensions.
 • uninstall-fig8

 • Selecteer hier UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus” en klik op de prullenmand om ze te verwijderen.
 • uninstall-fig9

 • Nadat je UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus” hebt verwijderd, sluit Google Chrome en start daarna de browser opnieuw op.
 • Start Internet Explorer op:

 • Klik op “Tools” en kies “Manage Add-ons”
 • uninstall-fig10

 • Zorg ervoor dat alle add-ons zichtbaar zijn. Dit doe je door in het menu “Add-on Types”-“Show” de optie “All add-ons” te kiezen.
 • uninstall-fig11

  Selecteer UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus” en klik dan “Disable”. Er verschijnt waarschuwing dat je op het punt staat om de geselecteerde werkbalk te verwijderen en dat deze actie invloed kan hebben op andere werkbalken. Vink alle vakjes aan en klik op “Disable”.

  uninstall-fig12

  Nadat je UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus” hebt verwijderd, sluit Internet Explorer en start daarna de browser opnieuw op.

  Start de Safari browser op

  Klik in het menu aan de rechter bovenkant van het scherm.

  uninstall-fig13

  Van het dropdown menu selecteer je “Preferences”.
  Selecteer hier “Extensions”.
  Selecteer UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus”
  Klik daarna op de “Uninstall” knop.

  uninstall-fig14

  Er verschijnt een venster waar je de verwijdering van UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus” moet bevestigen. Selecteer opnieuw “Uninstall” om UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus”te verwijderen.

  Sommige ongewenste programma’s kunnen wijzigingen aan de registerwaarden aanbrengen en verschillende instellingen wijzigen. Het is dus sterk aangeraden dat je de ongewenste registerwaarden handmatig uit de registerdatabank van Windows verwijdert. Om meer te weten hoe je dit moet doen, volg de instructies in ons artikel over het herstellen en het corrigeren van de waarden in het systeemregister.

  Corrigeer de waarden in het systeemregister die door UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus” zijn gecreëerd.

  1. UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus” met Anti-Malware SpyHunter verwijderen

  2. UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus” met Anti-Malware SpyHunter verwijderen

  1. Om UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus” te verwijderen moet je eerst SpyHunter installeren.Scan je computer met SpyHunter om de UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus” te verwijderen.
  Stap 1:Klik op “Download” en je wordt doorgeleid naar de downloadpagina van SpyHunter.

  donload_now_140

  Het is sterk aangeraden dat je eerst je computer scant en pas daarna je de volledige versie van SpyHunter bestelt. Zo ben je zeker dat SpyHunter de malware gedetecteerd heeft

  Stap 2: Volg de downloadinstructies op je browser
  Stap 3: Wacht tot de installatie voltooid is en totdat de laatste updates geïnstalleerd zijn..

  pets-by-myway-ads-virus

  Stap1: Nadat de update voltooid is, klik op “Scan Computer Now”.

  pets-by-myway-ads-virus

  Stap 2: Eens de scan is beëindigd zal je alle malwares in de bedreiging box zien. UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus” moet ertussen zijn. Klik op “Fix Threats” om ze automatisch te verwijderen.

  pets-by-myway-ads-virus

  Stap 3: Nadat je alle malware hebt verwijderd is het aangeraden om je computer opnieuw op te starten.

  Optioneel: Gebruiken van alternatieve anti-malware software

  Remove UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus” Using Other Alternative Tools

  STOPZilla Anti Malware
  1. Download STOPZilla hier.
  Stap 1: Download STOPZilla by clicking here.
  Stap 2: Klik daarna op “Save file”. Als het bestand niet gedownload, is klik dan nogmaals op de downloadlink.

  pets-by-myway-ads-virus

  Stap 3: Start de installatie op.

  Stap 4: Je ziet het installatievenster verschijnen. Klik op “Next”.

  pets-by-myway-ads-virus

  Stap 5: Selecteer “I accept the agreement” en klik op “Next”.

  pets-by-myway-ads-virus

  Stap 6: Controleer de gegevens en klik op “Install”.

  pets-by-myway-ads-virus

  Stap 7: Nadat de installatie is voltooid, klik op “Finish”.

  2. Scan je computer met STOPZilla Anti Malware om alle bestanden van UW COMPUTER IS GEBLOKKEERD “Virus” automatisch te verwijderen.

  Stap 1: Start STOPZilla op (tenzij je dat meteen na da installatie hebt gedaan).

  Stap 2: Wacht tot de updates geïnstalleerd zijn en klik op “Scan Now”. Als de scan niet automatisch start, klik dan op “Scan Now”.

  pets-by-myway-ads-virus

  Step 3: Nadat alle bedreigingen verwijderd zijn, start je je PC opnieuw op.

  Latest Stories

  */ ?>

  Leave a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

  Share on Facebook Share
  Loading...
  Share on Twitter Tweet
  Loading...
  Share on Google Plus Share
  Loading...
  Share on Linkedin Share
  Loading...
  Share on Digg Share
  Share on Reddit Share
  Loading...
  Share on Stumbleupon Share
  Loading...
  Please wait...

  Subscribe to our newsletter

  Want to be notified when our article is published? Enter your email address and name below to be the first to know.