Zeus Trojaan Virus Verwijderen

Een nieuwe versie van de Zeus trojaans paard virus, verspreidt zich op grote schaal via de RIG Exploit Kit. Deze nieuwe versie is genoemd “Chthonic” en is voor het eerst een paar jaar geleden vernoemd, toen het 150 banken raakte wereldwijd. Deze virus wordt nog actief verspreidt, maar de Trojan wordt ook gebruikt voor de distributie van ransomware. Lees verder, om erachter te komen hoe u deze viruskan verwijderen als u besmet wordt.

Overzicht bedreiging

Naam

Zeus Trojaan virus

Type Trojaans paard, Virus
Korte omschrijving De Zeus Trojaanse paard virus wordt gebruikt op verschillende manieren, zoals het stelen van informatie, verspreiden van andere malware online of als een payload dropper voor ransomware en andere malware.
Symptomen Een infectie met de Zeus virus kan onopgemerkt gebeuren, als het wordt gebruikt om informatie van u te stelen,of juist niet, als het gebruikt wordt om u te infecteren met meer malware. Uw PC gaat zeer waarschijnlijk trager werken als het besmetwordt.
Distributie methode Spam e-mails, E-mailbijlagen, uitvoerbare bestanden
Opsporingstool Controleert u of uw systeem geïnfecteerd is met Zeus Trojaan virus

Downloaden

Malware Remover

Zeus Trojan Virus – Manieren van Verspreiding

Zeus malware had vele vormen van distributie door de jaren heen, voor het originele versie en voor latere varianten. Een van de eerste manieren om uw computer systeem te infecteren, was met de hulp van omleidingen. Veel omleidingen kunnen worden geactiveerd door te klikken op iets online, zoals een link of een knop.

Omdat de broncode van Zeus gelekt was in 2011, werd een toolkit bouwer gratis aangeboden dat op het volgende leek:

Gewijzigde versies van deze toolkit werden aangeboden van 700 tot 15.000 dollar.

Spam e-mails met bijlagen waren en zijn nog steeds prominent voor de distributie van Zeus. In de bijlage is er een uitvoerbaar bestand dat wordt verborgen als een soort van een document bestand, met de extensie .pdf of .doc, zoals te zien is in de onderstaande screenshot:

Zeus werd ook wereldwijd verzonden met een malvertising keten. U kunt de laatste gerapporteerde dergelijke aanval (april 2017) hier zien:

Zeus Trojan Virus – Actuele Informatie

De Zeus Trojan-virus heeft vele vormen door de jaren aangenomen en heeft maar liefst 3,6 miljoen computers besmet in de Verenigde Staten alleen. Nu, in april 2017 is de malware nog steeds actiefmet computersystemen te infecteren. De Chthonic variant is terug en deze wordt geleverd door de RIG Exploit Kit. De distributie is met een malvertising keten en wordt boven beschreven.

In januari 2017 was een andere variant van Zeus ontdekt, namelijk TerdotZloader/Zbot. Hier wordt de Sundown Exploit Kit gebruikt voor de distributie. Het Trojaanse paard heeft ook legitieme applicatiesgeïntegreerd binnen zijn pakket, om verder detectie te voorkomen en om die apps te gebruiken voor kwaadaardige doeleinden. Interessant genoeg, zullen mensen die de Russische taal gebruiken op hun computer niet geïnfecteerd worden.

Op dit moment gebruiken veel technisch ondersteunde oplichtingen een bericht, dat beweert dat u besmet bent met de Zeus virus, een voorbeeld in het screenshot hier beneden:

Verwijder de Zeus Trojan-virus Volledig

Om de Zeus Trojaan virus te verwijderen, is het raadzaam de instructies hierna te volgen. Ze zijn voor maximale effectiviteit ontwikkeld. Als u geen ervaring heeft met het handmatige verwijderen van malware, adviseren wij u om een geavanceerde anti-malware software te gebruiken om Zeus Trojaan virus automatisch te verwijderen.

Hoe Zeus Trojaan virus van je computer verwijderen? (handmatig)

Aandacht! Belangrijke mededeling m.b.t. Zeus Trojaan virus: de handmatige verwijdering van Zeus Trojaan virus vereist het aanbrengen van wijzigingen in de systeembestanden en registers. Dit kan dus schade aan je PC veroorzaken. Beschik je niet over de vereiste kennis? Geen probleem, je kunt dit doen door een malware remover te gebruiken.

1. Computer in veilige modus opstarten om Zeus Trojaan virus te isoleren en te verwijderen.
2. Reparatie registry entries aangemaakt door Zeus Trojaan virus op uw pc.

Automatisch verwijderen Zeus Trojaan virus door het downloaden van een geavanceerde anti-malware programma.

1. Zeus Trojaan virus met Anti-Malware SpyHunter verwijderen
2. Zeus Trojaan virus gecodeerde bestanden herstellen
Optioneel: Gebruiken van alternatieve anti-malware software

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Share on Facebook Share
Loading...
Share on Twitter Tweet
Loading...
Share on Google Plus Share
Loading...
Share on Linkedin Share
Loading...
Share on Digg Share
Share on Reddit Share
Loading...
Share on Stumbleupon Share
Loading...
Please wait...

Subscribe to our newsletter

Want to be notified when our article is published? Enter your email address and name below to be the first to know.