Is utcservice.exe Process Gevaarlijk? utcservice.exe Fouten

Verscheidene gebruikers hebben bericht dat het utcservice.exe in hun taakbeheer loopt. Gebruikers zijn bezorgt omdat het proces onbekend te zijn schijnt en niet verwant met andere applicaties is die zij hebben geïnstalleerd. Utcservice.exe is als een essentieel samengesteld bestand van TouchUtility omschreven. Niettemin, het is erg waarschijnlijk dat een kwaadaardige software het uit te voeren bestand aangetast en gewijzigd heeft.

Download a System Scanner, om te zien of uw systeem door een .Utcservice.exe is aangetast.

N.B. Malware tasten gewoonlijk.exe bestanden aan welke verbonden zijn met de actuele anti-malware programma’s om hen te blokkeren.
PC risk

Utcservice.exe bestand – specificaties

Zoals al genoemd, behoort het utcservice.exe tot het TouchUtility en is door de firma TouchUtility ontwikkeld. Als de computer door een malware type is aangetast, het uit te voeren bestand kan beschadigd zijn geworden. Als gevolg kan de gebruiker pop-up windows zien, die hem daarover informeren dat TouchUtility een storing heeft. Een beschadigd utcservice.exe bestand kan ook door te veel geaccumuleerde junk bestanden of een enorm aantal van cache bestanden worden veroorzaakt.

Hierna vindt u een korte lijst van mogelijke fouten die verbonden zijn met de storing van utcservice.exe, zoal door onderzoekers op FixFilesNow bericht:

  • Probleem met het laden van utcservice.exe.
  • De software op het pad: utcservice.exe kan niet starten.
  • Utcservice.exe kan niet gevonden worden.
  • Toegangsfout voor het bestand utcservice.exe.
  • X program kan niet starten omdat utcservice.exe in het systeem ontbreekt.
  • Runtime Error.

Hoe kan ik zeker zijn dat utcservice.exe niet kwaadaardig is?

Een manier om te controleren of het uit te voeren bestand niet van een kwaadaardige software komt, is zijn grootte te checken. The originele bestandsgrootte van een utcservice.exe moet 53 KB zijn. Als de bestandsgrootte anders is, is het erg waarschijnlijk dat het systeem door een malware is aangetast, die het uit te voeren bestand heeft aangewend. Andere .exe bestanden kunnen ook door cyberbedreigingen in gevaar worden gebracht.
Om absoluut zeker te zijn dat het systeem geen malware heeft, adviseren wij u om het hele systeem te scannen.

Gelijkaardige .exe bestanden: Uninstall.exe en Rcpnet.exe.

Opmerking! Wezenlijke informatie over de Utcservice.exethreat: Manual removal of Utcservice.exe vereist interferentie met systeembestanden en registers. Het kan dus schade veroorzaken op uw PC. Zelfs als uw computervaardigheden niet op een professioneel niveau, u hoeft niet zorgen. U kunt de verwijdering zelf doen alleen in 5 minuten, met behulp van een hulpprogramma voor het verwijderen van malware malware removal tool.

Latest Stories

*/ ?>

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Share on Facebook Share
Loading...
Share on Twitter Tweet
Loading...
Share on Google Plus Share
Loading...
Share on Linkedin Share
Loading...
Share on Digg Share
Share on Reddit Share
Loading...
Share on Stumbleupon Share
Loading...
Please wait...

Subscribe to our newsletter

Want to be notified when our article is published? Enter your email address and name below to be the first to know.